Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΟ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 92,6:" ΟΙ 2 ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΡΕΙ"

Δημοσίευση: 04/11/2011, 15:29:41

12 πριν την κρίσιμη ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΙ 92,6 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «11 και συνεχίζουμε» με τους δημοσιογράφους  Έφη Κεραμιδιώτη και Άκη Ρούσσο.
Ο βουλευτής άφησε να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, τονίζοντας, όμως, ότι δεν είναι θέμα προσώπων πλέον το θέμα «δεν έχει σημασία αν είναι Παπανδρέου ή Σαμαράς. Είναι θέμα πολιτικό. Το δυστύχημα είναι ότι μια ομάδα ανθρώπων κυβερνάει επί 40 χρόνια την χώρα και κατάφερε να χρεοκοπήσει τον τόπο. Η απόφαση του να καταψηφίσεις μια κυβέρνηση και να πας σε εκλογές τώρα σημαίνει πτώχευση. Οι τζάμπα μαγκιές που κάνουμε εδώ και χρόνια πρέπει να σταματήσουν. Είναι παράνοια, αν ζούσε ο Φρόυντ θα είχε αυτοκτονήσει με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα. Δεν ερμηνεύονται και θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν είναι τόσο τυχαία όσο φαίνονται».
Ο Κ. Βελόπουλος  σχολίασε ότι οι  όποιες φωνές από τα κυβερνητικά στελέχη αφορούσαν στο δημοψήφισμα. «Δεν υπάρχει πια. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το δημοψήφισμα. Είναι για γέλια οι άνθρωποι» σχολίασε « το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το χρέος. Είναι το ταμειακό έλλειμμα, ότι παράγουμε λιγότερο από ότι χρειαζόμαστε, δεν μας φτάνει και δανειζόμαστε».
Για τις συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων ανέφερε ότι τα έχουν ήδη βρει, « οι δυο φίλοι από την Βοστώνη τα έχουν ήδη βρει. Όχι απαραίτητα για συγκυβέρνηση, τα έχουν βρει για να μην πάνε σε χρεοκοπία και τον Μάρτιο εκλογές».
Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι για να γίνεις υπουργός πρέπει να συμβιβαστείς με το σύστημα. Σημείωσε ότι ήδη προβάλλονται τα άτομα που είναι αρεστά από τις πρεσβείες και τα οποία θα έρθουν στο μέλλον οριζόντια σε όλα τα κόμματα για να κυβερνήσουν. «Εγώ εντολές από πρεσβείες δεν δέχομαι. Αυτή τη στιγμή στη βουλή από τους 300 οι 70 καταλαβαίνουν τι γίνεται ακριβώς και από αυτούς οι 50 είναι των πρεσβειών. Γιατί δεν μιλάει κανείς για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές;» σχολίασε, σημειώνοντας ότι ενδιαφέρουν ξένα συμφέροντα τα οποία και θα τις εκμεταλλεύονται με την στρατηγική που ακολουθούν.

  
  Αναγνώσεις: 435

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ