Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 03/11/2011, 07:42:24

Στο  τελικό στάδιο βρίσκεται η εκπόνηση  μελέτης  που προχωρά  η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και αφορά στο έργο  «Βελτίωση ασφαλτικών οδοστρωμάτων (13η Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Αγ. Δημήτριος / οδός Ν. Πλαστήρα)».

Η   μελέτη  προϋπολογισμού  500.000,00 €  προβλέπει την εκτέλεση εργασιών για τη  βελτίωση της κατάστασης της  Π.Ε.Ο. 13 (Κατερίνης-Αγ. Δημητρίου) και συγκεκριμένα αφορά το τμήμα της οδού Ν. Πλαστήρα,  μήκος 3 χ.λ.μ.  

Η υφιστάμενη Π.Ε.Ο. 13  για το τμήμα της οδού Ν. Πλαστήρα, στην υπάρχουσα κατάσταση,  περιλαμβάνει συνολικά 2 τμήματα. Το πρώτο, από τη συμβολή αυτής με την Π.Ε.Ο. 1 (Κατερίνης-Θεσσαλονίκης) και ως τον κόμβο για Γανόχωρα  και το δεύτερο από την διασταύρωση για Γανόχωρα  και ως τον κυκλικό κόμβο στο ύψος του οικισμού των Καταφυγιωτών.

Παράλληλα, προβλέπεται να γίνουν μικροεργασίες στα υφιστάμενα φρεάτια της οδού (ανύψωση) και μικροεπενδύσεις τμημάτων ερεισμάτων, κ.α. καθώς και εργασίες διαγράμμισης σε όλο το μήκος της οδού Ν. Πλαστήρα.

Το εν λόγω  έργο θα βελτιώσει της οδικές συνθήκες ασφάλειας και  κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. 13 καθώς  πρόκειται για οδό αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη  από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας,  Χρήστο Συγκερίδη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας, Γρηγόριο Πάτσα  και τους  ειδικούς  συνεργάτες  της Π.Ε.Πιερίας, Παναγιώτη Τερζόπουλο και Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο, προέβησαν σε αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να επισημανθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο έργο.

  
  Αναγνώσεις: 423

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ