Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΤην ανάγκη να μειωθεί η πολιτική παρέμβαση στη ΔΕΘ και ν' αναδειχθεί η οικονομική της διάσταση, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τις διοικήσεις της εκθέσεως και ζήτη

Δημοσίευση: 17/09/2011, 17:11:45

Την ανάγκη να μειωθεί η πολιτική παρέμβαση στη ΔΕΘ και ν' αναδειχθεί η οικονομική της διάσταση, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τις διοικήσεις της εκθέσεως και ζήτησε την μετεγκατάσταση της.

Πρότεινε επίσης οι πολιτικοί να καταθέσουν τις θέσεις τους για τη ΔΕΘ και τον ρόλο της σε φόρουμ, με τη συμμετοχή των βαλκανικών ή των μεσογειακών χωρών.

Ο κ. Σαμαράς άσκησε κριτική ότι έχουν καθυστερήσει υπερβολικά οι διαδικασίες για την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ. Ανακοίνωσε ότι θα ορίσει αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, ο οποίος θα κάνει τις επαφές με τη διοίκηση για το θέμα της μετεγκατάστασης και την υπερκομματική λειτουργία τη, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΕΘ «είναι πέρα από ιδεολογίες», επισήμανε ο κ.Σαμαράς, υπογράμμισε ότι η ΝΔ στηρίζει το αίτημα της μετεγκατάστασής της και της «ήπιας» αξιοποίησης του υπάρχοντος χώρου και τάχθηκε υπέρ της αναβάθμισης του διεθνούς ρόλου της έκθεσης. 
  Αναγνώσεις: 447

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ