Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Η.ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Δημοσίευση: 12/09/2011, 15:01:28

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής και νέων μέτρων αν χρειαστεί άφησε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό βήμα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα, αλλά ο στόχος της είσπραξης δεν αλλάζει. Αν δεν εισπραχθούν τα έσοδα, θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε στους στόχους που έχουμε βάλει».

Εξαπέλυσε δε επίθεση κατά τη ΝΔ, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ. Είναι με τις δυνάμεις της αδιαφάνειας, συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που κρατούσαν την Ελλάδα πίσω;»

Όσον αφορά το έκτακτο τέλος ακινήτων που θα επιβληθεί, διευκρίνισε ότι αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ακινήτων και όχι τους ενοικιαστές. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως αν ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ενοικιαστή, το τέλος θα πρέπει να μετακυλύεται στον ιδιοκτήτη.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που δηλώνει ότι θα μπλοκάρει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος για τα ακίνητα, ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δίνει έναν πατριωτικό αγώνα και θα έπρεπε αντί των κινημάτων «Δεν πληρώνω» να υπάρχουν κινήματα κατά του «λαδώματος» και κατά της μη έκδοσης αποδείξεων.

Μαύρη τρύπα ύψους 4,5 δισ. ευρώ εμφανίζει ο φετινός προϋπολογισμός σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών .

Σημειώνονται σημαντικές αποκλίσεις στο σκέλος των εσόδων και των δαπανών με αποτέλεσμα το έλλειμμα να διαμορφώνεται στο οκτάμηνο του έτους στα 18,1 δισ. ευρώ αυξημένο κατά 3,3 δισ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι. 
  Αναγνώσεις: 412

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ