Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 12/09/2011, 14:56:56

       Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  παρέστη τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011  στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού  σχολείων της Πιερίας.
      Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στο Λύκειο Κολινδρού, στο Λύκειο Αιγινίου, στο 4ο  Λύκειο Κατερίνης, στο 4ο  Γυμνάσιο Κατερίνης και στο 16ο  Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου και απηύθυνε τις ευχές της τόσο στη   μαθητιώσα νεολαία όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς  για μια  νέα σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και  πρόοδο ελπίζοντας ότι το νέο  αυτό  διδακτικό έτος  να αποτελέσει-όπως είπε- αφετηρία γόνιμης  εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
    « Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και στόχους. Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές όλων των βαθμίδων να έχουν υγεία, δύναμη,  επιμονή  και λιγότερο άγχος  προκειμένου να κατακτήσουν το στόχο τους, στους εκπαιδευτικούς κάθε επιτυχία στο λειτούργημα που επιτελούν και στους γονείς δύναμη και υπομονή προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών τους», δήλωσε η κ. Μαυρίδου.
     Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ανέφερε ότι η  ευημερία μιας κοινωνίας βρίσκεται σε στενή συνάρτηση με την ανάπτυξη της παιδείας  και γι΄αυτό το λόγο επεσήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης συνθηκών που να  προάγουν  την παιδεία και να επιτρέπουν τους εκπαιδευτικούς να εκτελούν σωστά το δύσκολο έργο που επιτελούν αλλά και τους μαθητές να μπορούν να αποκομίζουν γνώσεις και εφόδια για τη ζωή αλλά και να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες τους.
   
    ΄΄ Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας και θα σταθεί αρωγός σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ποιοτική παιδεία΄΄ τόνισε η κ. Μαυρίδου και πρόσθεσε ότι η  παιδεία είναι  ένα από τα σημαντικότερα  όπλα  του ανθρώπου στη ζωή, είναι η ελπίδα, το κεφάλαιο που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει ξανά σε μονοπάτια ανάπτυξης και δημιουργίας.


  
  Αναγνώσεις: 412

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ