Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Δημοσίευση: 05/08/2011, 19:10:57

    Σε εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στο  δημοτικό  γήπεδο  Σκοτίνας,  που πραγματοποιούνται και με τη συνδρομή των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

    Η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα τόσο του Αθλητικού Συλλόγου Σκοτίνας όσο και των αιρετών  εκπροσώπων του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκοτίνας προχώρησε στη μελέτη για τη διαμόρφωση του γηπέδου.
    Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας με επιβλέποντα τον   τοπογράφο, Σπύρο Μετοικίδη   αρχικά πραγματοποίησε μια αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του γηπέδου, όπου διαπιστώθηκε ότι απαιτείται επέκταση του αθλητικού χώρου  με βάση τις απαιτούμενες διαστάσεις- προδιαγραφές και στη συνέχεια διαμόρφωση του εδάφους με μεταφορά συγκεκριμένου  υλικού προκειμένου να επιτευχθούν οι κατάλληλες κλίσεις στην επιφάνεια του γηπέδου. Στο τελικό στάδιο προβλέπεται να γίνει διάστρωση με αμμόχωμα και  φύτευση  γκαζόν.
     ΄΄Η αξιοποίηση του χώρου του γηπέδου εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των παρεμβάσεων της Π.Ε.Πιερίας για αναμόρφωση και συντήρηση των αθλητικών υποδομών της Πιερίας΄΄,  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου. Πρόσθεσε ότι με  γνώμονα το δικαίωμα όλων των πολιτών στον αθλητισμό οφείλουμε να εξασφαλίσουμε κατάλληλες και αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις.
     Τα σκαπτικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να διαμορφώσουν καταλλήλως το χώρο πριν την έναρξη της νέας περιόδου. Η πορεία  των εργασιών προδιαθέτει ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση στα τέλη Αυγούστου.
    Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκαν ο  Επιστημονικός Συνεργάτης της Π.Ε.Πιερίας, Δημήτρης Ρουκάς, ο Ειδικός Συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας, Παναγιώτης Τερζόπουλος καθώς και ο τοπογράφος  της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Σπύρος Μετοικίδης, οι οποίοι μετέβησαν στο γήπεδο προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες.


  
  Αναγνώσεις: 393

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ