Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΠέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ

Δημοσίευση: 24/11/2014, 20:19:28

 Διαμαρτυρία στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ πραγματοποίησε μερίδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο να επιδώσουν στον κ. Θ. Φορτσάκη, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε, τα ψηφίσματά τους για τα σχέδια για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, την παρουσία σεκιούριτι, και διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τις συνθήκες καθαριότητας.
Πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ

Με σκουπίδια που μάζεψαν από τις σχολές τους -κατά δήλωσή τους- γέμισαν το γραφείο του αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών φοιτητές την Δευτέρα, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις και την αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων.

Στην πρυτανεία βρισκόταν μόνο ο αντιπρύτανης Αντώνης Καλοκαιρινός, στο γραφείο του οποίου και πήγαν οι φοιτητές.

«Αν από το γραφείο του δεν μπορεί να πάει στις σχολές του, θα του φέρουμε εμείς τις σχολές στο γραφείο του», φαίνεται να λέει ο φοιτητής που αδειάζει την πρώτη σακούλα πάνω στο γραφείο του πρύτανη, στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο youtube προκαλώντας ήδη αντιδράσεις.

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, ο αντιπρύτανης κ.Καλοκαιρινός είπε ότι η ομάδα των φοιτητών εισήλθε στους χώρους της πρυτανείας ελεύθερα και χωρίς να τους εμποδίσει κανένας, ζήτησαν να δουν τον πρύτανη κ.Φορτσάκη ο οποίος απουσίαζε και όταν τους ενημέρωσαν, εκείνοι δεν πίστεψαν ότι ο πρύτανης λείπει και ζήτησαν να ανοιχτεί το γραφείο του ώστε να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.
Πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ

Στη συνέχεια, όπως είπε ο κ.Καλοκαιρινός, ανένγωσαν μια ανακοίνωση με κάποια αιτήματα που θέτουν, δεν επέτρεψαν στον αντιπρύτανη να τους απαντήσει και σαν επίλογο, άδειασαν τις δύο σακούλες με τα σκουπίδια πάνω στο γραφείο του.

Βούλτεψη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η μεταφορά σκουπιδιών είναι τρόπος …διακίνησης ιδεών;
Πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Σοφία Βούλτεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση για την εισβολή στο γραφείο του αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ): 
  Αναγνώσεις: 451

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ