Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΤσίπρας:Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Δημοσίευση: 06/10/2014, 09:22:18

 Το μήνυμα ότι οι εκλογές θα αποτελέσουν την αρχή μιας μεγάλης πορείας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Εμείς δεν θα παίξουμε όπως προσδοκούν και όπως προεξοφλούν ορισμένοι με τους κανόνες του παιγνιδιού που οδήγησε στη σημερινή τραγωδία. Εμείς θα αλλάξουμε τους κανόνες» τόνισε και διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φοβηθεί μπροστά στις τυχόν αντιδράσεις

 
"Συγκροτούμε μια παράταξη νέα αλλά με βαθιές ρίζες στο έδαφος της Ιστορίας. Ερχόμαστε από μακριά και είμαστε καλά εξοπλισμένοι σε ήθος, σε ιδέες, σε αποφασιστικότητα, σε πείρα, σε μόρφωση" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ απευθυνόμενος στους νέους τους κάλεσε στην πρώτη γραμμή του αγώνα "για να ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπεια, για να ξαναχτίσουμε μια πατρίδα με δικαιοσύνη, αξιοκρατία και προκοπή".
 
Επισήμανε ότι το μέλλον του τόπου δεν μπορεί να είναι "η ανεργία, η διαλυμένη εκπαίδευση, η μετανάστευση, οι δουλειές του ποδαριού, με ένα μικρό χαρτζιλίκι αντί για μισθό" αλλά "το δικαίωμα στην μόρφωση, το δικαίωμα στη δουλειά, το δικαίωμα στο όνειρο, το δικαίωμα στον έρωτα, το δικαίωμα στη ζωή".
 
Εκτίμησε ότι καταρρέουν οι μνημονιακές δυνάμεις όχι μόνο δημοσκοπικά, αλλά και ηθικά, ενώ γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνεται η θετική πολιτική προσδοκία, η ελπίδα και η προοπτική ενώ σημείωσε ότι το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ θα είναι ο κορμός των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ισχυρή εντολή του λαού.
 
Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε πως έσπευσαν να βαφτίσουν παροχές, τα μέτρα για τη σωτηρία της χώρας και των ανθρώπων, καθώς, όπως είπε, "στη δική τους λογική το να μη πεθαίνουν από τη πείνα, να μην αυτοκτονούν από την απόγνωση, να μη ζουν στο σκοτάδι και να ξεπαγιάζουν το χειμώνα, χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, είναι φαίνεται παροχή πολυτελείας" ενώ διαμήνυσε ότι "η κυβέρνηση των μνημονίων βουλιάζει και αυτό είναι πια ανεπίστρεπτο".


 
  Αναγνώσεις: 467

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ