Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΣκληρή απάντηση των γιατρών στον Άδωνι Γεωργιάδη

Δημοσίευση: 15/11/2013, 09:04:59Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησαν οι εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων για να απαντήσουν στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τις απολύσεις γιατρών.

Οι γιατροί επισημαίνουν ότι "ο ολισθηρός δρόμος που έχει διαλέξει δημιουργεί τις συνθήκες για ένα πανίσχυρο Πανυγειονομικό Μέτωπο που θα αγωνιστεί για να περισώσει τη δημόσια Υγεία".

"Η "δόξα" των απολύσεων ιατρών του ΕΟΠΥΥ θα είναι ολόκληρη για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη! Ας μην ανησυχεί!" αναφέρει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), προσθέτοντας ότι "οι αλλεπάλληλες δηλώσεις του υπουργού Υγείας προκαλούν την κοινωνία και τους ιατρούς, τρομοκρατούν και εκφοβίζουν και θυμίζουν πρακτικές και συμπεριφορές που είναι έξω από τη λειτουργία μιας ευνομούμενης κοινωνίας, με κανόνες δημοκρατικής αντίληψης και δεοντολογίας".

Ο ΠΙΣ αναφέρει ότι η πολιτική υγείας έχει εισέλθει σε "κατήφορο" και κάνει λόγο για "παλινδρομήσεις, οβιδιακές μεταμορφώσεις και αδυναμίες αντίληψης της πραγματικότητας την οποία βιώνει η κοινωνία".

"Ο υπουργός Υγείας πυροδοτεί πολεμικό κλίμα στην Υγεία!", καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΙΣ, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καταλογίζει στον υπουργό άγνοια των θεμάτων υγείας και λειτουργίας του ΕΣΥ, κάνει λόγο για κυνικότητα από την πλευρά του υπουργού όταν δηλώνει "ότι δική του θα είναι η δόξα να πετάξει στο δρόμο 2.348 γιατρούς με τις οικογένειές τους" και αφερεγγυότητα, "που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ". 
  Αναγνώσεις: 510

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ