Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΜε ζώνες η λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές

Δημοσίευση: 08/08/2013, 09:26:28

Σύστημα με διαφορετικές ζώνες για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές θα εφαρμόσει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους, ενώ αντίστοιχο μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσουν άλλες περιφέρειες της χώρας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ομοφωνία.


Αυτό προέκυψε από τη σύσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με το ΔΣ της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας, για θέματα εμπορίου, βιομηχανίας και καταναλωτή.

Την απάντηση στο ερώτημα πόσες Κυριακές και σε ποιες περιοχές θα παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα έως 250 τ.μ. θα καθορίσουν η τουριστική κίνηση και ο εμπορικός χαρακτήρας. Πάντως, από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας δεν προέκυψε κοινή γραμμή σχετικά με το πόσες Κυριακές πέραν των 7 νομοθετημένων θα παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα. Από την πλευρά του ο υπουργός, αναφερόμενος στο θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σημείωσε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει πίσω, αλλά στο τέλος της ημέρας ο αντιπεριφερειάρχης θα αποφασίσει για το συμφέρον του τόπου».
  
  Αναγνώσεις: 505

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ