Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΈως 31 Αυγούστου η κατάθεση αιτήσεων για τις 675 5μηνες θέσεις εργασίας στην Πιερία

Δημοσίευση: 27/08/2012, 09:14:04

Συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για τις 675 θέσεις που προβλέπονται από το πρόγραμμα Κοινοφελούς χαρακτήρα για την Πιερία, με το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης να δέχεται πλήθος ενδιαφερόμενων. Μια εικόνα που θα είναι μόνιμη μέχρι και τις 31 Αυγούστου, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη που βγήκε την Τρίτη.

Το Εργατικό Κέντρο ενημερώνει καθημερινά τους ανέργους που συρρέουν για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ενώ οι δύο υπάλληλοι του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, που είναι ο δικαιούχος φορέας υλοποίησης, μαζί με τον υπάλληλο του Εργατικού Κέντρου δέχονται τις αιτήσεις και διασφαλίζουν ότι οι φάκελοι αποστέλλονται πλήρεις και δεν θα κριθούν άκυροι στον ΑΣΕΠ. Άλλωστε το Εργατικό Κέντρο από νωρίς είχε έρθει σε άμεση επαφή και με τους δικαιούχους φορείς στο νομό Πιερίας, ενημερώνοντας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για την έναρξη της υποβολής αιτήσεων μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.

Ο ΒΑΛΑΣΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ

«Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 675 ανέργων στο νομό Πιερίας. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα στο νομό μας διότι η ανεργία, παρά τη θερινή περίοδο και λειτουργία των καλοκαιρινών καταστημάτων, έχει εκτιναχθεί ξεπερνώντας το 40%.

Καταλαβαίνετε ότι έρχεται και ο χειμώνας όπου πιστεύω ότι θα πλησιάσουμε το 50% ανεργίας. Με λίγα λόγια, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα βοηθήσει πολύ ασχέτως αν είναι λίγο το διάστημα, διότι ο κόσμος έχει πολύ μεγάλες ανάγκες και η ανεργία είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά, από τις 9:30 μέχρι τις 13:30 και από τις 18:30 μέχρι τις 19:30. Να σημειώσω ότι κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, όσον αφορά την εντοπιότητα που δίνει δέκα μόρια, οι ενδιαφερόμενοι δεν θα ζητούν από τους δήμους ή την δημοτική αστυνομία εντοπιότητα αλλά βεβαίωση μόνιμης κατοικίας».
  
  Αναγνώσεις: 435

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ