Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΞεκίνησαν οι εργασίες του πρώτου από τα τρία «πράσινα» σχολεία

Δημοσίευση: 01/02/2012, 10:01:08

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Στο εργοτάξιο του πρώτου από τα τρία «πράσινα» σχολεία που θα κατασκευαστούν αυτό το διάστημα στην Κατερίνη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Αλέκο Γιουμίδη, αρμόδιους υπαλλήλους του δήμου και εκπροσώπους της εργολάβου εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν στην περιοχή Εθνικού Σταδίου, πίσω από την εκκλησία Τιμίου Σταυρού.

Ο κ. Χιονίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του 1ου πράσινου σχολείου στην Κατερίνη. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός στόχου που πάντα αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Όπως είπε η εκτίμηση είναι τον Σεπτέμβριο του 2013 να είναι έτοιμα και τα τρία «πράσινα» σχολεία.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Χιονίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρά όταν γίνεται ένα σχολείο και χαρακτήρισε μεγάλη υπόθεση το ζήτημα της Παιδείας. «Έχουμε τη χαρά να έχει ξεκινήσει το ένα από τα τρία «πράσινα» σχολεία τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι σχολεία  που θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας με όλες τις προϋποθέσεις». Επιπλέον ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες  για τις προσπάθειες τους.Ο ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος κ. Γιουμίδης ευχαρίστησε πρωτίστως τον δήμαρχο για τον συντονισμό  ώστε να κατασκευαστούν τρία νέα σχολεία όπως επίσης και την Τεχνική Υπηρεσία αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν ώστε να ξεκινήσει το έργο.
  
  Αναγνώσεις: 478

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ