Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΠαρουσίαση πρώτων βοηθειών από εργαζομένους του ΕΚΑΒ οι οποίοι συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στην Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης

Δημοσίευση: 20/01/2012, 07:23:41

Έπειτα από την πανελλαδική συγκέντρωση όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του ΕΚΑΒ παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε νέες κινητοποιήσεις. Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν, οι εργαζόμενοι της Κατερίνης έκαναν παρουσίαση μαθημάτων πρώτων βοηθειών στους πολίτες της Πιερίας στην πλατεία Ελευθερίας..

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά και από πρόσφατη συνάντηση με τον υφυπουργό Μιχάλη Τιμοσίδη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «για μια ακόμη φορά, μας έπεισε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την επίσχεση εργασίας αφού δεν ήταν σε θέση να μας δώσει συγκεκριμένες και πειστικές απαντήσεις έστω και προφορικά. Η αδιαφορία, η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των εκλεγμένων πολιτικών αυτής της χώρας δεν έχει σταματημό».

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

«Πολίτες της Πιερίας!!!!!

Συνειδητοποιήστε ότι είμαστε ΜΟΝΟΙ μας πλέον! Γι αυτό, αποφασίσαμε πως η ξεφτίλα τους δεν πρέπει να περάσει έτσι!!!!!

Αποφασίσαμε σαν ενεργοί και αγανακτισμένοι πολίτες της Πιερίας και ταυτόχρονα με την επίσχεση εργασίας, να προβούμε σε μία ενέργεια που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από μέρους μας.

Αντί να πουλήσουμε την όποια κρατική περιουσία (ασθενοφόρα, ασυρμάτους, καλοριφέρ, καρέκλες, φορεία, οξυγόνα) για να πάρουμε τα χρήματα μας, ακολουθώντας τα αχνάρια των ΑΧΑΙΡΕΥΤΩΝ πολιτικών μας, θα διενεργήσουμε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια πρώτων βοηθειών προς τους συμπολίτες μας , γιατί.....μαντέψτε!!!!!

Μόνοι μας πλέον θα προσφέρουμε πρώτες βοήθειες ο ένας στον άλλον στο σπίτι, στο δρόμο, στο σχολείο, στην εργασία μας!!!!! Μη σας φαίνεται αστείο!!!!! Αργοπεθαίνει το σύστημα υγείας, τα παιδιά μας δεν τολμάμε να τα πάμε στο σχεδόν εγκαταλελειμμένο Νοσοκομείο μας που τα ντουβάρια που έχτισαν μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας και μαρχάλας στέκουν ανήμπορα να βοηθήσουν μέσα στα χωράφια μακρυά από την πολύπαθη πόλη μας. Κινητοποιηθείτε λοιπόν και ελάτε όλοι στα σεμινάρια για να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας σε εσάς μήπως και αλληλοβοηθηθούμε.
  
  Αναγνώσεις: 471

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ