Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 18/11/2011, 07:20:45

Με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, και των Λιμενικών, συναντήθηκε τη Δευτέρα (14/11) η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

-Στην συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Πιεριέας, κ. Χρήστος Φωτόπουλος-

 

Οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασαν τις θέσεις τους σχετικά με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας κυρίως τα θέματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού σε θέσεις ανάγκης, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις μισθολογικές περικοπές, τις καθυστερήσεις πληρωμών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, είπε πως η Δημοκρατική Συμμαχία σέβεται και τιμά τις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία, δίνοντας καθημερινά τη μάχη για την προστασία του πολίτη και την τήρηση του νόμου.

Υπενθύμισε δε, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, στη συζήτηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, είχε καθαρά τοποθετηθεί σχετικά με την εξαίρεση των Σωμάτων Ασφαλείας, από τις διατάξεις για τις προσλήψεις προσωπικού και τις μισθολογικές περικοπές.

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών πως η Δημοκρατική Συμμαχία, θα καταβάλλει κάθε πολιτική και κοινοβουλευτική προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν τα βασικά θέματα που ταλανίζουν τους Αστυνομικούς, τους Πυροσβέστες, τους Λιμενικούς και τις οικογένειες τους. 
  Αναγνώσεις: 397

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ