Ακούστε Ζωντανά
 
 


 
Επικαιρότητα - ΠιερίαΕΚΤΟΣ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση: 17/11/2011, 08:00:55

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τέθηκε με απόφαση του προέδρου της ΝΔ ο βουλευτής του κόμματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος, λίγη ώρα, νωρίτερα στη Βουλή, ψήφισε "οχι" στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Δεν διαγράφεται από μέλος του κόμματος.

Με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο γαλάζιος βουλευτής, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και την παραμονή του ως μέλος της παράταξης, ευχαριστεί την ηγεσία του κόμματος και τον Αντώνη Σαμαρά για την κατανόηση, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, αλλά και τους πολίτες για τη συμπαράσταση.

"Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής: με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες, με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ, με την ψυχή μου στην Πατρίδα μου την Ελλάδα", τονίζει ο κ. Καμμένος, ο οποίος και ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη τους, τους χιλιάδες πολίτες που, όπως λέει, τον στήριξαν και που με τα μηνύματά τους συνεχίζουν να τον στηρίζουν, να τον ενθαρρύνουν και να του δίνουν δύναμη και ισχύ.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα κάνει στον Αντώνη Σαμαρά και τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη, την κατανόηση και την συντροφικότητά τους, αλλά και τους "υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις τους", που τον κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένο, όπως επισημαίνει. Ο κ. Καμμένος μάλιστα τελειώνει τη δήλωσή του με τη φράση "ο αγώνας συνεχίζεται".

Πριν από την ψηφοφορία, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, είχε προειδοποιήσει ότι όποιος βουλευτής του κόμματος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.
Ανοιχτό είχε αφήσει το ενδεχόμενο διαγραφής του Πάνου Καμμένου και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην περίπτωση που ο βουλευτής επιμείνει στην καταψήφιση της νέας κυβέρνησης.

"Θέλω να σημειώσω ότι τα οργανωμένα σύνολα, όπως είναι οι κοινοβουλευτικές ομάδες, λειτουργούν με κανόνες. Και στους κανόνες αυτούς δείχνουμε όλοι σεβασμό και πειθαρχία. Πάντως δεν θέλω να πω τίποτα, πριν ο κ. Καμμένος καθορίσει την στάση του με την ψήφο του στην Βουλή", είπε.

Σύμφωνα με πηγές της λεωφόρου Συγγρού, από τη διατύπωση της ανακοίνωσης του κόμματος για την διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή, προκύπτει ότι ο κ. Καμένος παραμένει μέλος της ΝΔ. 
  Αναγνώσεις: 418

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από αυτή την κατηγορία.
 
     


Webcam chat at Ustream


Ενημέρωση ΣΚΑΪ
Κόσμος
Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Υγεία
Πολιτισμός
Αυτοκίνηση
Περιβάλλον
Δελτία Τύπου
Πιερία
 


Καιρός
, ,
Θερμ: , Υγρασία %
Άνεμος:

Περισσότερα
 
skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement

skai926 advertisement


Copyright ©2024 ΣΚΑΪ 92.6. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Αρχική Σελίδα -  Αρχείο Ειδήσεων -  Live Radio -  Παραγωγοί -  Πρόγραμμα -  Επικοινωνία -  Δίκτυο ΣΚΑΪ